Matt Effect Transparent Loose Rice Powder / Pudra transparenta cu efect matifiant

61,00 RON
TVA inclus
C002
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Scopul pudrei de orez cu efect matifiant, Matt Effect Transparent Loose Rice Powder, este acela de a fixa machiajul și de a crea o imagine naturalã proaspãtã, obținută datorită aspectului bine îngrijit al pielii atunci când se aplică acest produs unic. O pulbere excelentă din două componente nu conține conservanți, este ideală pentru toate tipurile de piele, chiar şi cele predispuse la reacții alergice. Pudra netezeşte textura pielii de pe faţã şi gât estompând aspectul de strãlucire şi de piele grasã pe tot timpul zilei.

Aplicați cu o pensulă sau un puf pentru a finaliza aspectul machiajului. Este deosebit de eficient pentru pielea grasă.

Fabricat în UE. Greutate netă: 10 g

Cantitate

Matt Effect Transparent Loose Rice Powder / Pudra transparenta cu efect matifiant, pulbere transparenta, ce are o formula delicata fara conservanti, ceea ce minimizeaza riscul de alergii. Combinatia de amidon de mica si orez confera o finisare mata perfecta. Este minunat pentru machiajul de zi cu zi si profesional. Formula libera si ambalajele la Indemana cu o grila de distributie, ce elibereaza cantitatea potrivita de produs, garanteaza o aplicare fara probleme.

C002
  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.