Skin Expert Moisturizing Foundation/ Fond de ten fluid hidratant

88,00 RON
TVA inclus
TONE-3
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Skin Expert Moisturizing Foundation, fondul de ten fluid, hidratant este dedicat pentru piele uscată și mixtă. Formula saturată oferă un nivel optim de acoperire fără efectul încărcării tegumentului. Fondul de ten se adaptează perfect tonului pielii, mascând decolorări și imperfecțiuni minore. Se răspândește uniform și oferă hidratare, are un ambalaj elegant de sticlă, care vă permite să controlați gradul de consum al produsului. În plus, are o pompă igienică care separă precis cosmeticele.

Disponibil în 4 nuanțe.

Fabricat în UE. Greutate netă: 30 ml

Alege culoarea:
Cantitate

Skin Expert Moisturizing Foundation/ Fond de ten fluid hidratant ce contine elemente naturale ce se vor combina în mod ideal în nuante calde si de masliniu ale tenului. Formula cu pigmenti saturati asigura un nivel optim de acoperire fara sa confere pielii efectul de încarcat. Fondul de ten se adapteaza perfect tonului pielii, mascand decolorarile si imperfectiunile acesteia. Produsul se distribuie uniform si ofera hidratare pielii, vine într-o sticla eleganta, care permite controlul gradului sau de consum. În plus, este echipat cu o pompa igienica care dozeaza cu precizie cantitatea de produs eliberata. Disponibil în 4 nuante. Potrivit pentru pielea uscata si normala.
Se recomanda folosirea bazei Perfect Skin Primer înainte de aplicare.

TONE-3
  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.