Beads Blusher / Blush perle

61,00 RON
TVA inclus
H-0103
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Beads Blusher de la Affect este un instrument indispensabil în fiecare geantă cosmetică! Perle de diferite nuanțe ce pot fi amestecate pe pensula de machiaj și aplicate într-un strat subțire, aproape transparent. Produsul netezește tenul, conferind pielii o nuanță plăcută, creează un efect de maturare ușoară și face porii mai puțin vizibili. Particulele reflexive din compoziția perlelor fac ca fața să fie surprinzător de radiantă și de voluminoasă. Blush-ul de perle completează perfect machiajul.

Este disponibil în 3 nuanțe, luminoase, nuanţe în culoarea piersicului și a rozului pentru efectul tineresc și proaspăt, nuanţe bronzante, în tonuri de ciocolată care conferă efectul pielii atinse uşor de soarele de varã.

Fabricat în UE. Greutate netă: 25g

Alege culoarea:
Cantitate

Produsul Beads Blusher/Blush perle lumineaza pielea si o face sa para radianta, evidentiand pometii iar pielea arata proaspata si tanara. Formula foarte eficienta  Trei nuante disponibile pentru evidentierea, bronzarea si stralucirea (glamour). Cum se utilizeaza: Aplicati cu o pensula de machiaj pentru pometi.

H-0103
  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.