Shimmer Pressed Highlighter / Iluminator pentru stralucire

56,00 RON
TVA inclus
H-0002
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Utilizarea ilumintatorului pentru strãlucire SHIMMER PRESSED HIGHLIGHTER face pielea şi faţa dvs. sã arate şi sã se simtã strãlucitoare, aplicarea gradualã asigurând finisajul ideal al machiajului, pielea capata un aspect natural, luminos. Formula produsului este soluţia perfectã pentru pielea dvs.

Utilizați-l pe obraji pentru a acorda pielii o strălucire naturală, colțul interior al ochiului spre sprâncene pentru a-l ridica vizual. Evidențiați claviculele pentru a vă face corpul să strălucească frumos sau puteţi să-l utilizați pe buze. Iluminatorul vă oferă un aspect radiant și elegant pentru orice ocazie.

Disponibil în 3 nuanțe frumoase, găsiți una potrivitã pentru fiecare ton de piele .

Fabricat în UE. Greutate netă: 10 g

Alege culoarea:
Cantitate

Shimmer Pressed Highlighter /Iluminator pentru stralucire, elementul de evidentiere asigura efectul unui ten deschis si luminos si adauga stralucirea pielii. Acesta contine ulei de Marula, care mareste bariera protectoare naturala a epidermei si stimuleaza sinteza fibrelor de colagen. Iluminatorul neutralizeaza radicalii liberi si este, de asemenea, o sursa valoroasa de nutrienti hidratanti si confera pietei un aspect luminos si sanatos.

H-0002
  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.