Colour Attack High Pearl Eyeshadow / Fard de ochi cu efect perlat – blister rezerva

21,00 RON
TVA inclus
P-1018
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Blisterul rezervã, Color Attack High Pearl de la Affect este ușor de aplicat și oferă un finisaj mãtãsos și catifelat. Culoarea bogată și pigmentatã este aplicată perfect pe pleoapă fără împrăștiere, dând o strălucire frumoasă ochilor. Un alt avantaj este aroma lor plăcută, abia perceptibilă. Acestea pot fi folosite în orice moment al zilei. O formulă specială care conține un complex de vitamine și minerale, îngrijește pielea, hidratează și hrănește cu nutrienți, protejează de influențele externe negative și îmbătrânirea prematură. Disponibil în recipiente individuale, care vă permite să combinați nuanțele pentru fiecare gust.

Fabricat în UE. Greutate netă: 2,5 g

Alege culoarea:
Cantitate

Colour Attack High Pearl Eyeshadow / Fard de ochi cu efect perlat – blister rezerva, farduri de inalta calitate, perlate, extrem de durabile, eficiente si usor de aplicat. Acestea sunt recomandate pentru machiajul zilnic dar si cel de seara. Pigmentii de inalta calitate, acopera pleoapele cu stralucire perlata si o culoare profunda. Fardurile de ochi au un miros minunat. Produsul este prezentat intr-un blister din plastic astfel incat sa poata fi transferat pe o paleta magnetica de machiaj, pe care o puteti astfel compune dupa prefererinta cu fardurile si nuantele dorite.

P-1018
  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.