Velour Blush On/Blush cu efect de catifelare – blister rezerva

39,00 RON
TVA inclus
R-0013
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Aplicarea blush-ului, Velour Blush On refill, marca Affect face posibilă sublinierea caracteristicilor feței, oferind un finisaj mãtãsos pielii. Toate produsele Affect conţin ingrediente naturale, ceea ce le face în siguranță pentru fiecare tip de piele, îngrijind-o, fără a provoca iritații. 

Produsul este prezentat Intr-un blister din plastic astfel Incat sa poata fi transferat pe o paleta magnetica de machiaj, pe care o puteti astfel compune dupa prefererinta cu fardurile si nuantele dorite.

Mod de utilizare: Aplicați pe pomeți cu o pensulă sau o pensulă de contur.

Rezultat: Piele sănătoasă și radiantă cu finisaj matasos.

 

Fabricat în UE. Greutate netă: 10 g

Alege culoarea:
Cantitate

Velour Blush On/Blush cu efect de catifelare – blister rezerva, produsul ideal pentru modelarea pometilor. Selectarea ingredientelor excelente face ca aplicarea produsului sa fie extrem de usoara. Creeaza pe piele efect de catifea, rezultand efectul unui ten sanatos si natural pentru o lunga durata. Produsul se bazeaza pe ingrediente naturale fiind prezentat Intr-un blister din plastic astfel Incat sa poata fi transferat pe o paleta magnetica de machiaj, pe care o puteti astfel compune dupa prefererinta cu fardurile si nuantele dorite.

R-0013
  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.