Glamour Pressed Bronzer refill/Pudra compacta bronzanta - blister rezerva

49,00 RON
TVA inclus
G-0004
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Affect Glamour Pressed Bronzer refill este perfect pentru conturul feței, dar puteți, de asemenea, să-l utilizați pentru a vă conferi tenului bronzul frumos de vară. Formula sa rezistentã este destinatã sã satisfacã pretenţiile celor mai exigenţi make up artişti.

Disponibil în 6 nuanțe frumoase, astfel încât să puteți găsi ceva potrivit pentru fiecare ton de piele. Nuanțele G-0001 - G-0003 sunt mate, G-0004 / G-0005 asigurã strãlucire, G-0006 conține particule aurii, pentru un efect glamour.

Produsul este prezentat intr-un blister din plastic astfel incat sa poata fi transferat pe o paleta magnetica de machiaj, pe care o puteti astfel compune dupa prefererinta cu fardurile si nuantele dorite.

Alege culoarea:
Cantitate

Glamour Pressed Bronzer refill/Pudra compacta bronzanta - blister rezerva, contine unt Cupuacu cu proprietati calmante, netezitoare si hidratante. Produsul este usor de aplicat si are proprietati de hidratare, reducerea efectului de ten rosu si catifelare a pielii. Adaosul de bambus absoarbe excesul de sebum, conferindu-i aspectul mat si neted al pielii. Bronzul este perfect pentru conturul fetei, subliniind pometii si oferind pielii bronzul specific zilelor de vara. Produsul este prezentat intr-un blister din plastic astfel incat sa poata fi transferat pe o paleta magnetica de machiaj, pe care o puteti astfel compune dupa prefererinta cu fardurile si nuantele dorite.

G-0004
  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.