Aluminum Palette Glossy Box / Suport din aluminiu magnetic pentru rezerve farduri machiaj

61,00 RON
TVA inclus
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Aluminium Palette Glossy Box, paleta magneticã ce vã permite o selecţie individualã a cosmeticelor pentru machiaj fiind foarte utilã pentru rezervele de farduri, bronzere, blush-uri, pudre, având partea inferioarã magneticã astfel cã vã puteţi crea combinaţiile ideale cu produsele preferate, pe care le folosiţi cel mai frecvent. Imprimeul frumos de pe capac o face extrem de atractivã iar dimensiunile ideale o face extrem de uşor de transportat. Mai mult, puteți să vă reproiectați cu ușurință paleta ori de câte ori este necesar, eliminând nuanțele nedorite și aplicând nuanţe noi . Te vei îndrãgosti cu uşurinţã şi vei folosi intens paleta de aluminiu, elegantã şi modernã.

Cantitate

Aluminum Palette Glossy Box / Suport din aluminiu magnetic pentru rezerve farduri machiaj, paleta goala pentru rezerve, fabricata din aluminiu avand partea inferioara magnetica ce permite amplasarea a 26 farduri rezerve eyeshadows, pudre si bronzere. In partea de sus a paletei veti regasi o imagine frumoasa, eleganta ce o face extrem de atractiva. Produsul simplifica foarte mult activitatea makeup artistilor si va ofera posibilitati nelimitate, facandu-l necesar si util atat pentru profesionisti, cat si pentru amatorii - entuziasti de machiaj. In plus, este usor de curatat. Produsul va va permite sa plasati cosmeticele preferate in ordine si sa economisiti spatiu pe masa de toaleta.

  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.