• Pret redus

Full Cover Collection Camouflages Palette / Paleta de camuflaj cu acoperire maxima

174,00 RON
124,00 RON Economiseste 50,00 RON
TVA inclus
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Full Cover Collection Camouflages, paleta de la Affect destinatã pentru a o folosi zilnic dar şi pentru machiajele profesioanle. Produsul ideal, de caliate este rezistent la apã şi nu usucã pielea, fardurile catifelate acoperind perfect petele roşii, cicatricile sau micile imperfecţiuni ale pielii. Un produs minunat de asemenea pentru contouring, paleta de camuflaj este potrivitã pentru cei mai pretenţioşi makeUp artişti dar şi pentru cei care sunt la început de drum şi acum descoperã tainele machiajului. Rezistente şi frumoase, cele 8 nuanţe din paleta Full Cover Collection Camouflages vã conferã un aspect frumos, fãrã cusur.

Fabricat în UE. Greutate netă: 18 - 25 g

Cantitate

Paleta Full Cover Collection Camouflages Palette/Paleta de camuflaj cu acoperire maxima contine 8 camuflaje, avand culorile ideale nu numai pentru uzul zilnic, ci si pentru realizarea machiajelor profesionale. Camuflajele sunt rezistente la apa, nu irita sau usuca pielea acoperind perfect micile imperfectiuni, roseata si cicatricile. Culorile sunt de asemenea, minunate pentru conturul fetei.

  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.