Intense Colour Eye Pencil long lasting / Creion de ochi rezistent intens colorat

35,00 RON
TVA inclus
pencil-beige
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Creionul Intense Colour Eye Pencil Long Lasting de la Affect asigurã durabilitate şi o aplicare uşoarã fãcându-l astfel disponibil şi uşor de folosit atât pentru cei cu experienţã, cât şi pentru începãtori. Culorile frumoase şi intense creează un aspect care nu va rămâne neremarcat. Disponibil în mai multe nuanţe, foarte atractive pentru a se potrivi diferitelor ocazii ce vor satisface asteptarile şi celor mai pretenţioşi. Calitatea formulei din compoziţie face ca acest creion sã nu irite ochiul, pielea şi sã îşi pãstreze efectul pentru timp îndelungat .

Fabricat în UE. Greutate netă: 1,2 g

Alege culoarea:
Cantitate

Affect aduce in atentia profesionistilor si nu numai un creion pentru ochi ce ofera o formula de aplicare usoara si confortabila. Produsul ramane pe piele timp de mai multe ore, fara a se scurge si fara a se faramita. Culoarea realizata este intensa si durabila.

pencil-beige
  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.