• Pret redus

Evening Mood Pressed Eyeshadows Palette / Paleta fard compact pentru ochi (machiaj de seara)

149,00 RON
114,00 RON Economiseste 35,00 RON
TVA inclus
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Evening Mood Pressed Eyeshadows Palette de la Affect este o paletã ce nu poate lipsi nicidecum din trusa oricãrei persoane preocupate de aspectul sãu şi care îşi odreşte un machiaj fabulos. Recomandatã de profesionişti, creatã de specialişti în domeniu paleta va insipra realizarea celor mai creative, frumoase şi speciale machiaje. Ambalajul deosebit va atrage toate privirile fiind în acelaşi timp uşor de transportat. Foarte pigmentate, fardurile sunt recomandate în crearea mai multor tipuri de machiaje, rezistã foarte mult, pãstrându-şi prospeţimea, se pot combina perfect rezultatele fiind excepţionale. O paletã de care vã veţi îndrãgosti !

Fabricat în UE. Greutate netă: 18 - 25 g

Cantitate

Evening Mood Pressed Eyeshadows Palette / Paleta fard compact pentru ochi (machiaj de seara) contine 10 nuante pigmentate, fine cu consistenta cremoasa. Recomandata de profesionisti, culorile vibrante va vor ajuta sa atrageti privirile cu machiajul realizat folosind acest produs. Paleta de farduri profesionale, a carei formula va permite sa obtineti un efect subtil sau extravagant dupa gust, tendinte si ocazia pentru care ne pregatim. Fiind usor de aplicat nuantele din compozita paletei va permit sa obtineti un machiaj superb al ochilor.

  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.