• Pret redus

Charmy Pigment Loose Eyeshadows Set / Set de pigmenti pentru ochi usor sclipitor

81,00 RON
59,00 RON Economiseste 22,00 RON
TVA inclus
N-0006
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Charmy Pigment Loose Eyeshadow Set este produsul ideal, cãutat de make up artiştii amatori sau profesionişti care îşi doresc pigmenţi de calitate ce pot fi combinaţi în nenumãrate variante de culori fiind pretabili pentru mai multe tipuri de machiaje. Frumos parfumaţi, pigmenţii se combinã perfect rezultatele fiind uimitoare. Foarte rezistenţi şi de calitate, setul de pigmenţi Charmy au o texturã mãtãsoasã ce conferã posibilitatea aplicãrii uniforme şi destul de facile, ceea ce îi face pretabili de a fi folosiţi atât de cãtre cei ce se preocupã zilnic de aspectul zilnic, de cãtre make up artiştii cu experienţã dar şi cei care fac primii paşi în acest domeniu.

Fabricat în UE. Greutate netă: 12 g

Alege culoarea:
Cantitate

Charmy Pigment Loose Eyeshadows  Set/Set de fard pentru ochi usor sclipitor, saturate cu pigmenti colorati produsul este disponibil intr-o gama larga de nuante ce permit crearea atat a machiajului subtil si romantic, cat si a aspectului intens si puternic, cu culori profunde, putand fi astfel folosite pentru diferite ocazii. Fardurile de ochi sunt recomandate atat pentru aplicarea umeda cat si uscata si sunt extrem de eficiente si durabile. Trebuie subliniat faptul ca pigmentii se combina perfect intre ei, rezultand nuante superbe, unice.

N-0006
  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.