Smoky And Shiny Pressed Eyeshadows Palette/Paleta fard compact pentru ochi

149,00 RON
TVA inclus
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Dacã îţi doreşti o paletã de farduri profesionale, de calitate care rezistã în timp şi care nu sunt afectate de condiţiile meteo, îţi recomandãm sã încerci Smoky and Shiny Pressed Eyeshadows Palette de la Affect, ce conţine 10 farduri foarte pigmentate, ale cãrei nuanţe completeazã perfect machiajul ochiului fãrã a mai fi nevoie de alte produse suplimentare. Fiind usor de combnat, fardurile sunt rezistente, nu se împrãştie în timpul aplicãrii şi prin compoziţia de calitate protejeazã pielea împotriva îmbãtrânirii premature. Creaţi machiaje unice şi deosebite fãrã prea mare efort cu acest set complet de culori oferit de o paletã uimitoare şi veţi atrage toate privirile.

Fabricat în UE. Greutate netă: 18 - 25 g

Cantitate

Paleta contine farduri frumoase ochi cu structura diferita - de la nuante cremoase, cu efect de stralucire si satin, pana la culori mate matasoase. Gama versatila de culori va permite sa efectuati nu numai machiajul smokey eyes, ci si un machiaj mai delicat de zi cu zi sau machiaje de seara. Fardurile foarte pigmentate se amesteca perfect si se mentin mult timp. Parfumul exclusiv si subtil, precum si perlele sub forma de pudra (protejand pielea de imbatranirea prematura) sunt avantajul lor suplimentar. Paleta este compusa din 10 farduri de ochi. Designul exclusiv al paletei va atrage toate privirile facand-o in acelasi timp usor de stocat si transportat.

  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.