Nude By Day Pressed Eyeshadows Palette / Paleta fard compact pentru ochi – Nude by Day (machiaj de zi )

149,00 RON
TVA inclus
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Affect Nude By Day Pressed Eyeshadows Palette conține 10 farduri foarte pigmentate, cu o varietate de culori şi finisaje, prezentate într-un ambalaj elegant, subțire, uşor de transportat. Nuanţe mãtãsoase, satinate şi strãlucitoare, fardurile sunt uşor de combinat şi de aplicat pentru a crea machiaje superbe şi a evidenţia frumuseţea modelului dvs. Parfumul exclusiv și delicat vã va face să vã simți speciale. Fardurile conțin perle pulverulente pentru a vă proteja pielea împotriva îmbătrânirii premature și pentru a vă menține tinere.

Fabricat în UE. Greutate netă: 18 - 25 g

Cantitate

Nude By Day Pressed Eyeshadows Palette/Paleta fard compact pentru ochi – Nude by Day (machiaj de zi ), paleta farduri profesionale ce nu trebuie sa lipseasca din trusele de machiaj ale make-up artistilor si ale tuturor celor preocupati de frumos si produse de calitate. Paleta contine nuante absolut superbe usor pigmentate, extrem de recomandate In machiajul de zi, nuante cremoase, de roz, dar si nuante cu efect de stralucire fac ca aceasta paleta sa fie extrem de apreciata. Datorita calitatii fardurilor acestea se mixeaza perfect si sunt rezistente, patrand prospetimea machiajului mult timp dupa aplicare.

  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.