Contour Makeup Palette / Paleta de contur

135,00 RON
TVA inclus
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Contouringul este o tehnicã pe care nu o stãpâneşti? Cu Contour MakeUp Palette de la Affect vei beneficia de un starter kit excelent pentru începători dar şi un produs util pentru profesionişti. Paleta cuprinde, de asemenea, un tutorial pas cu pas cu privire la modul de evidențiere, contur, corectare și sculptare a caracteristicilor feţei pentru a obţine perfecțiunea. Paleta de contur include două nuanţe de conturare și una de evidențiere au o formulã finã și pigmentatã fiind ușor de combinat pentru a sculpta și a defini caracteristicile, este minunată pentru conturul zilnic sau pentru machiajul editorial pentru fotografii. Gata cu machiajele plate, hai la contouring!

Fabricat în UE. Greutate netă: 18 - 25 g 

Cantitate

Contour Makeup Palette / Paleta de contur este un produs creat atat pentru utilizare profesionala si de zi cu zi. Paleta completa de contur si evidentiere ce contine 3 pulberi pentru conturarea perfecta si trasarea formelor cu ajutorul culorilor ideale. Culoarea naturala si consistenta catifelata a produselor permit modelarea faciala precisa, tridimensionala, fara efect artificial. Paleta contine un set de produse de conturare de baza, cu instructiuni ilustrative de utilizare. Nuantele mai deschise se aplica pe zonele pe care doriti sa le iluminati si sa le puneti in evidenta, nuantele mai inchise se aplica pe zone care doriti sa le subtiati si sa le umbriti. Textura produsului este tip pudra compacta. Disponibila intr-o paleta eleganta, usor de transportat, este minunata pentru conturul zilnic sau pentru machiajul editorial, pentru fotografii. Formula de lunga durata si calitatea produsului satisface asteptarile celor mai pretentiosi makeup artisti.

  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.