Eyebrow Waterproof Pomade / Pomada gel sprancene rezistent la apa

46,00 RON
TVA inclus
Light Eyebrow Pomade
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Affect Waterproof Pomade, pomada gel sprâncene rezistent la apã este foarte ușor de aplicat datoritã consistenţei cremoase, are un grad ridicat de pigmentare. Pomadă dă forma dorită sprancenei, subliniind în mod ideal arcul acestora. Pentru a obține un efect natural, vă recomandăm să aplicați o cantitate mică de produs cu o perie înclinată, amestecând-o pentru a umple sprâncenele. Are o formulã impermeabilã fiind produsul ideal pentru zilele de varã petrecute la piscinã sau la mare dar şi pentru perioada iernii zilele cu zãpadã. Acest produs este hipoalergenic fiind disponibil în 3 opțiuni de culoare.

- LIGHT - maro deschis, cu pigmenți gri (perfect pentru persoanele blonde)

- MEDIU - maro cald

- DARK - maro inchis. 

Alege culoarea:
Cantitate

Eyebrow Waterproof Pomade / Pomada gel sprancene rezistent la apa
Pomada rezistenta la apa, care permite obtinerea rapida a formei si culorii potrivite pentru sprancene. Consistenta sa cremoasa o face usor de aplicat pe piele. Este perfecta pentru sculptarea si definirea cu precizie a sprancenelor conferindu-le un aspect natural si atragator. Este extrem de durabila si foarte pigmentata. Produsul este disponibil în trei nuante naturale.

Light Eyebrow Pomade
  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.