Colour Attack Foiled Eyeshadow / Fard de ochi cu efect sclipitor

26,00 RON
TVA inclus
y-0035
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Fardurile de ochi Affect Attack Foiled Eyeshdow vã ajutã sã creaţi un machiaj remarcabil cu efort minim. În primul rând textura creamoasã, uşor de aplicat şi finã oferã pleoapei un frumos luciu metalic. Fardul vã permite sã creaţi orice tip de machiaj fiind extrem de pigmentat şi foarte uşor de blenduit, putând fi folosit uşor şi în combinaţie cu celelalte farduri Affect. Parfumul exclusiv şi delicat vã va face să vă simțiți deosebit de fiecare dată când utilizați fardul de ochi de la Affect, aceasta si datoritã faptului cã produsul conține perlă pulbere pentru a vă proteja pielea împotriva îmbătrânirii premature, pãstrându-i tinereţea şi elasticitatea.

Fabricat în UE.Greutate netă: 2,5 g 

Alege culoarea:
Cantitate

Colour Attack Foiled Eyeshadow / Fard de ochi cu efect sclipitor are o structura inovatoare, lasand o stralucire metalica caracteristica si un finisaj catifelat pe piele. Formula usoara si durabila a fost Imbogatita cu caolin si pulbere, care protejeaza pielea de Imbatranirea timpurie. In plus, ingredientele selectate cu grija fac culorile foarte durabile fara a se scurge si fara a se colecta In curbura pleoapelor.
Fardurile de ochi cu effect stralucitor confera pleoapelor caracteristica metalica. Continutul de caolin le face usor de aplicat si ofera o finisare matasoasa, catifelata.

Cum este folosit: Aplicați-o pe pleoape, combinând culorile și texturile în funcție de sezonul și starea dumneavoastră de spirit!

Sfaturi: Puteți să o combinați cu camuflajul Full Cover Camouflage pentru un finisaj perfect.

y-0035
  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.