Black Smokey Eye Pencil / Creion de ochi pentru machiaj

41,00 RON
TVA inclus
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

AFFECT Black Smokey Eye Pencil, creion de ochi ce are o texturã moale și confortabilă uşor de folosit de atât de cãtre profesionişti, cât şi de cãtre amatori. Produsul rămâne pe piele timp de mai multe ore, fără a se întinde sau a se fãrâmiţa. Culoarea obținută este intensă și durabilă. Creionul este perfect pentru a crea efectul smokey eyes. Puteţi aplica cu uşurinţã o linie uşoarã pe pleoapã, ulterior cu buretele moale de la celãlalt capãt al creionului vã permite sã o ştergeţi sau sã o ajustaţi dupã dorinţã.

Fabricat în UE. Greutate netă: 1 g

Cantitate

Black Smokey Eye Pencil/Creion de ochi pentru machiaj, ideal pentru obtinerea efectului smokey eyes. Creionul de ochi are o textura cremoasa, perfecta, iar buretele atasat creionului faciliteaza performanta machiajului de tip smokey eyes, fiind astfel usor de folosit atat de catre makeup artisti cu experienta cat si de persoanele ce folosesc acest produs In realizarea machiajului de zi cu zi.

  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.