Eyeshadow Base long lasting effect for eyeshadows / Baza de ochi cu efect de durata

41,00 RON
TVA inclus
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Eyeshadow Base long lasting, o formula delicată, non-grasă netezește pielea, datorită căreia crește aderența fardurilor și le face mai ușor de aplicat. Utilizarea bazei de ochi va face machiajul mai stabil, tenul devine mai uniform, elimină micile imperfecţiuni și conferă pieței un aspect și o strălucire sănătoasă. Fardurile aplicate ulterior au o strãlucire şi o claritate a culorii ridicatã fiind mult mai rezistente, astfel machiajul dureazã mai mult şi îşi pãstreazã prospeţimea. În plus, produsul împiedică înlăturarea produselor cosmetice, acumularea în pleoapa îndoită, frecare sau murdărire.

Fabricat în UE. Greutate netă: 14 g

Cantitate

Eyeshadow Base long lasting effect for eyeshadows/Baza de ochi cu efect de durata ofera durabilitate machiajului ochilor si face mai intensa culoarea acestora. Este foarte usor de aplicat, hidratanta si foarte recomandata fiind realizata din ingrediente de calitate . Produsul este ambalat Intr-o cutie de plastic negru, fixata cu argint. Baza din recipient are o culoare delicata roz, dar atunci cand este aplicata pe pleoapa devine complet invizibila.

  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.