Exciting Lashes Volume Mascara/Mascara cu efect de volum

56,00 RON
TVA inclus
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Forma inovatoare a masticului AFFECT Volume Mascara face ca genele să fie groase și catifelate. Pensula de silicon separã perfect genele iar forma periei asigurã distribuirea uniformã pe fiecare fir. Mascara intensă și matasoasă neagră face ca aspectul să fie profund și seducător, creând un volum unic extrem de mare de la rãdãcinã pânã la capãtul genelor. Puteți obține un aspect extrem de dramatic cu AFFECT Volume Mascara.

Cum se utilizează: Aplicați mascara cu mișcări de jos în sus. Puteți aplica două straturi, aplicați al doilea strat înainte ca primul să se usuce.

Fabricat în UE. Greutate netă: 10 ml

Cantitate

Exciting Lashes Volume Mascara/Mascara cu efect de volum, peria de silicon separa perfect genele si le acopera cu tus de la radacina la capete, ajungand in acelasi timp in colturile ochiului aplicand rimelul pe fiecare geana. Produsul este disponibil intr-o nuanta intensa de negru. Ambalajul a fost special creat pentru a nu putea fi scapat din mana. Mascara intensa, matasoasa neagra face ca aspectul sa fie profund si seducator. 

  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.