Charmy Pigment Loose Eyeshadow/Pigmenti charmy usor sclipitori

33,00 RON
TVA inclus
N0113
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Pigmentii, AFFECT Charmy Pigment Loose Eyeshadow vã permit să creați un aspect subtil și romantic datoritã nuanțelor frumoase şi a culorilor extrem de pigmentate. Pigmenţii sunt potriviţi atât pentru aplicare umedã dar și uscatã, amestecându-se perfect, permițându-vă să creați mereu noi combinații de culori şi sã daţi frâu liber imaginaţiei voastre. Folosiţi pigmenţii Charmy dacă vă place sã aduceţi un pic de culoare și stralucire dar în acelaşi timp eleganţã şi rafinament. O texturã moale, foarte placutã şi pigmentarea intensã a fardurilor asigurã o aplicare confortabilã, uniformã şi persistentã machiajului pe tot parcursul zilei.

Fabricat în UE. 

Alege culoarea:
Cantitate

Charmy Pigment Loose Eyeshadow/Fard de ochi usor sclipitor (colorat), saturate cu pigmenti colorati produsul este disponibil intr-o gama larga de nuante ce permit crearea atat a machiajului subtil si romantic, cat si a aspectului intens si puternic, cu culori profunde, putand fi astfel folosite pentru diferite ocazii. Fardurile de ochi sunt recomandate atat pentru aplicarea umeda cat si uscata si sunt extrem de eficiente si durabile. Trebuie subliniat faptul ca pigmentii se amesteca perfect intre ei.

N0113
  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.