• Pret redus

Black Velur Puff / Puf Velur Negru

56,00 RON
40,00 RON Economiseste 16,00 RON
TVA inclus
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Black Velur Puff de la Affect este un puf special creat cu o texturã moale, luxoasă, care se modelează și se potrivește după cum este necesar pe formele feţei pentru a aplica produsele cosmetice sub formã de pulbere. Velur Puff poate fi curãţat cu săpun sau poate fi pus în mașina de spălat într-o pungă special de lenjerie. Foloseşte produsele de calitate, foloseşte Black Velur Puff pentru aplicarea produselor cosmetice preferate !

Cantitate

Black Velur Puff / Puf Velur Negru are o panglica speciala, in care pot fi introduse degetele pentru o mai buna aderenta in mana. Puful ofera makeup artistilor posibilitatea aplicarii mai usor a produselor iar mana stilistului nu atinge pielea clientului, asadar, odata ce produsele sunt aplicate, acestea nu se sterg. Este foarte moale si delicat pentru a face fata celor mai sensibile si pretentioase tipuri de ten.

  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.