Provocation Pressed Eyeshadows Palette / Paleta fard compact pentru ochi (machiaj provocator )

149,00 RON
TVA inclus
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Îţi doreşti farduri de calitate, frumos pigmentate şi care sã reziste chiar şi când transpiri sau te udã ploaia? Affect Provocation Pressed Eyeshadows Palette este soluţia, paletã ce conţine 10 nuanţe superb pigmentate într-un suport magnetic subţire, uşor de transportat. Un amestec de nuanţe mãtãsoase, strãlucitoare şi creamoase, toate pentru a vã ajuta sã creeaţi un aspect fabulos folosind imaginaţia, fiind uşor de folosit atât de cãtre profesionişti dar şi de cãtre cei mai puţin iniţiaţi. Produsul nu cade şi nu se împrãştie în timpul aplicãri fiind foarte simplu de creat combinaţii nenumãrate prin combinarea nuanţelor. O provocare necesarã, paleta Provocation !

Fabricat în UE. Greutate netă: 18 - 25 g

Cantitate

Provocation Pressed Eyeshadows Palette / Paleta fard compact pentru ochi (machiaj provocator ) contine farduri superbe de ochi cu structura diferita - de la nuante cremoase, cu efect de stralucire si satin, pana la culori mate, matasoase. Aceste farduri de ochi foarte pigmentate se amesteca perfect si se mentin mult timp. Subtilul si exclusivul parfum, precum si perlele sub forma de pudra (protejand pielea de imbatranirea prematura) sunt avantajul lor suplimentar. Paleta este formata din 10 nuante de farduri perfecte.

  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.