Transparent Skin Luminizer Pearl Powder / Pudra transparenta cu efect perlat

61,00 RON
TVA inclus
C003
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Vrei sa stralucesti din interior? Affect Luminizer Pearl Powder stimulează strãlucirea pielii, întinerind-o și este perfectă în special pentru pielea uscată și problematică. Această pudră vă oferă o lumină foarte subtilă, ascunzând liniile fine și estompând porii. Formula transparentă se potrivește cu toate tonurile pielii fãcând-o sã străluceascã frumos fără a schimba nuanţa fondului de ten.

Aplicați în centrul frunții, nasului, obrajilor și vârfului bărbiei, utilizând puful sau pensula preferată de pudră, atingând și amestecând ușor.

Fabricat în UE. Greutate netă: 10 g

Cantitate

Transparent Skin Luminizer Pearl Powder / Pudra transparenta cu efect perlat este un produs ideal pentru pielea sensibila. Pudra confera pielii o finisare semi-transparenta. Acesta include mica si oxid de zinc. Adaugarea efectului perlat rezulta o usoara stralucire a machiajului.Transparent Skin Luminizer Pearl Powder / Pudra transparenta cu efect perlat este un produs ideal pentru pielea sensibila. Pudra confera pielii o finisare semi-transparenta. Acesta include mica si oxid de zinc ce ajuta la prevenirea efectelor nedorite ale expunerii la soare in special pentru pielea sensibila, nu irita pielea, nu provoaca mancarime si nu acopera porii. Adaugarea efectului perlat rezulta o usoara stralucire a machiajului.

Aceasta pudra face ca fata sa fie perfecta fara a se strange sau a se increti pe fata.

C003
  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.