SET 6 MINI RUJURI MATE, REZISTENTE / 6 MINI LONG-LASTING LIQUIDE LIPSTICKS

150,00 RON
TVA inclus
SET6-RUJ
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Setul de mini rujuri are 6 nuanțe unice, care sunt suficient de versatile atat pentru utilizarea zilnica, cat si pentru ocazii speciale. Mini rujuri lichide ce dau finisaj delicat mat si ofera un efect unic, de lunga durata. Formula speciala previne uscarea buzelor si confera un sentiment de confort pe tot parcursul zilei.

Cantitate

Mini rujurile au o pigmentare bogată, datorită căruia trebuie să aplicați doar un singur strat al produsului.

Setul este perfect pentru un cadou pentru fiecare iubitor de machiaj. Aceastã ediţie limitatã de rujuri te va ajuta sã creezi un machiaj spectaculos al buzelor conferindu-le volum şi forma perfectã.

Nuanţele disponibile sunt Exotic Kiss, Rebel Lips, Real Beauty, Crazy About Nude, Lola Lola, Glamour Look. Un avantaj suplimentar este dimensiunea, datorită căreia puteți purta nuanţa preferată în geantă.

Set  6 M INI LONG-LASTING LIQUIDE LIPSTICKS

EDIŢIE LIMITATÃ (6 x 1,8 ml)

SET6-RUJ
  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.