Shape&Colour Lipliner Pencil long lasting / Creion pentru buze rezistent

35,00 RON
TVA inclus
Bordo
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Shape&Colour Lipliner Pencil Long Lasting de la Affect poate fi folosit ca un creion de buze pentru contur dar și ca un ruj. Toate femeile îşi doresc buze perfecte cu un contur clar, culori frumoase. Dar, din păcate, de cele mai multe ori fără utilizarea unui creion de buze este imposibil să se creeze un contur perfect. Pentru acest motiv este necesar Shape&Colour Lipliner Pencil, creionul care conturează exact buzele, iar textura catifelată asigură efect de lungă durată, pentru multe ore. Formula sa include ceara de albine și vitamina E. Această compoziție oferă o aplicare ușoară pe pielea buzelor, menține permanent efectul buzelor suculente.

Fabricat în UE. Greutate netă: 1,2 g

Alege culoarea:
Cantitate

Shape&Colour Lipliner Pencil long lasting/Creion pentru buze rezistent disponibil in nuante superbe ce va vor oferi incredere. Consistenta sa delicata si catifelata face ca linia aplicata sa se intinda usor. Contureaza precis buzele fara a le usca. Creionul este extrem de durabil si se mentine multe ore. Creionul poate fi folosit simplu sau in combinatie cu rujurile din gama Affect. Un produs excelent, de calitate, de nelipsit din trusa zilnica de machiaj, necesar pentru make-up artistii profesionisti dar usor de folosit si de catre cei mai putin experimentati. 

Bordo
  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.