3D Blender Sponge / Buretel machiaj 3D

71,00 RON
TVA inclus
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Eşti în cãutarea bureţelului de machiaj ideal? Te-ai sãturat de produse de proastã calitate, soluţia pentru tine o reprezintã 3D Blender Sponge, bureţelul de machiaj, 3D, un aplicator profesional ce asigurã aplicarea uniformã a produselor cosmetice pe toatã suprafaţa pielii, având un cap ascuţit, vã permite sã strângeţi centrul acesteia fãrã sã atingeţi cu mâna zona feţei şi sã vã iritaţi. Un produs excepţional ce nu poate lipsi din trusa ta, fie cã eşti profesionist sau amator. Un machiaj perfect, farã imperfecţiuni îl poţi realiza doar cu bureţelul 3D de la Affect, ideal atât pentru metoda de aplicare uscatã sau umedã a produselor cosmetice.

Cantitate

3D Blender Sponge/Buretel machiaj 3D, aplicatorul profesional de machiaj, ce garanteaza o aplicare uniforma a cosmeticelor pe toata suprafata fetei, conferind un machiaj impecabil si fin.

  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.