Eyebrow Shadow shape&colour / Fard de sprancene shape&colour

26,00 RON
TVA inclus
S-0007
Puteti beneficia de 20% reducere. Detalii aici

Affect Eyebrow Shadow Shape&Colour, fard de sprâncene ce se bazează pe o formulă care conține apă ceea ce împiedică scurgerea produsului și face culoarea să fie mai intensă. Prezența stearatului de magneziu îmbunătățește aderența în timp ce crește alunecarea, făcând aplicarea ușoară și plăcută. În plus, compoziția bogată a nuanțelor oferă o finisare mată, moale și un efect natural, deoarece calmează și hidratează pielea. Disponibil în 10 nuanțe.

Cum este folosit: Aplicați produsul cu o perie specială de sprâncene, plasând umbra din colțul interior spre afară.

Sfaturi: Poate fi folosit şi ca fard de ochi.

Fabricat în UE. Greutate netă: 2,5 g

Alege culoarea:
Cantitate

Eyebrow Shadow shape&colour / Fard de sprancene shape&colour este un fard cu pigmentare naturala, ce contureaza perfect spancenele. Produsul va face sprancenele expresive si frumos subliniate. Datorita continutului de apa din compozitia sa, fardul este usor si placut.

S-0007
  • Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului Comanda cu incredere, poti plati la primirea coletului
  • Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte Livrare prin curier rapid. Frumusetea nu trebuie sa astepte
  • Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur. Nu esti incantat de cum arata ? le poti returna in 15 zile. Citeste politica noastra de retur.